Hjerterejsen

Hjerterejsen

I dette scenarie får du mulighed for at observere hjertet indefra. Du vil blive sendt på en rejse gennem hjertets fire kamre, hvor det undervejs vil være muligt at få uddybende forklaringer om hjertets forskellige dele, og se hvordan de bevæger sig, samt hvordan blodet bevæger sig igennem hjertet.

Det er muligt at se og høre, hvordan klapperne bevæger sig, mens man har mulighed for at komme helt tæt på. Det er både muligt at lære de danske, engelske og latinske navne, samt at få faglige beskrivelser, som er lavet af undervisere i anatomi. Scenariet er tiltænkt sygeplejerske-, fysioterapeut-, ergoterapeut-, læge-studerende og generelt alle sundhedsfaglige, der gerne vil øve deres kendskab til hjertes anatomi og fysiologi.

 

Læringsmål

Tid det tager at gennemføre læringsscenarie: 10-20 minutter

Løsningen

Når den studerende eller sundhedspersonalet træder ind i SundSim VR-platformen, sættes den i et autentisk Virtual Reality-miljø, hvor de kan vælge det træningsscenarie, man ønsker at gennemgå. Hvis brugeren er ny til VR, er der en dedikeret ‘VR-introduktionsoplevelse’, hvor de vil lære de grundlæggende interaktioner i et roligt og kontrolleret miljø. Alle SundSim VR træningsscenarier er lavet med stor brugervenlighed for øje, hvilket kan opleves af alle de unge/gamle og uerfarne/erfarne, der gør brug af systemet.

Vores første prioritet er at skabe en brugervenlig og yderst professionel læringsoplevelse. Derfor har vi skabt følgende ekstra oplevelser på SundSim VR-platformen.

En introduktionsoplevelse

Denne oplevelse er lavet til alle, der er nye til SundSim VR og Virtual Reality generelt. Introduktionsoplevelsen er rolig og intuitiv og leder brugeren gennem forskellige simple aktiviteter, der introducerer alle måder at interagere på i SundSim VR. Brugeren vil lære:

En velkomstoplevelse

Der er visse procedurer og retningslinjer, som personalet på hospitalet skal følge, når der opstår et hjerteanfald på en patientstue. Tilfældige afbrydelser/hændelser kan tilføjes i scenariet for at fremme læring omkring prioritering af handlinger. Brugeren vil lære:
A software development company, specialising in the creation of virtual reality solutions for different areas within the healthcare industry. Since 2015 we’ve helped healthcare organisations realise their ideas inside a user friendly and engaging VR setting.

AATE VR ApS | CVR: 40845550 | Copyright © 2022 – All Rights Reserved          Development Documentation