Forflytning

Forflytning

Læringsscenariet hjælper brugeren til at opnå en god forflytningsteknik gennem læring om vægtoverføring i praksis. Vægtoverføringen udføres med et Glide-Vende-system, i en situation hvor en sengeliggende patient enten skal skubbes eller trækkes.
For at overskueliggøre læringen prøves dette først i en form for tørtræning, hvor et øvelsesobjekt skal skubbes og trækkes med fokus på specifik vægtoverføringsteknik og generelle ergonomiske principper. Når brugeren føler sig sikker i dette udvides scenariet til en virkelighedstro oplevelse, og det skal nu øves på en patient liggende i en hospitalsseng med tilhørende patientdialog. Scenariet afsluttes ved at brugeren gennemgår reflekterende spørgsmål. Undervejs i scenariet får brugeren feedback på hvad der gøres forkert, og hvordan dette kan rettes.

Læringsmål

Tid det tager at gennemføre læringsscenarie: 10-15 min.

Udviklingspartnere

Vores første prioritet er at skabe en brugervenlig og yderst professionel læringsoplevelse. Derfor har vi skabt følgende ekstra oplevelser på SundSim VR-platformen.
Vores første prioritet er at skabe en brugervenlig og yderst professionel læringsoplevelse. Derfor har vi skabt følgende ekstra oplevelser på SundSim VR-platformen.

En introduktionsoplevelse

Denne oplevelse er lavet til alle, der er nye i SundSim VR og Virtual Reality generelt. Introduktionsoplevelsen er rolig og intuitiv og leder brugeren gennem forskellige simple aktiviteter, der introducerer alle måder at interagere på i SundSim VR. Brugeren vil lære:

En velkomstoplevelse

Det første man møder i SundSim VR er vores velkomstrum. Velkomstrummet er et lyst, roligt og overskueligt rum, hvor man bliver præsenteret for vores forskellige læringsscenarier og har mulighed for at gennemgå introduktionsoplevelsen.