Anatomi og Fysiologi

Anatomi og Fysiologi

I dette læringsscenarie får brugeren mulighed for at lære om kroppens anatomi og fysiologi ved at udforske og quizze sig igennem anatomiske modeller. Udforskningsdelen giver brugeren mulighed for at få større kendskab til de anatomiske modeller ved at se deres placering i kroppen, skalere, rotere og flytte organerne frit i rummet omkring sig, samtidig med at brugeren får en præcis anatomisk og fysiologisk beskrivelse.
I quizdelen kan brugeren udvælge hvilke modeller der skal indgå i den pågældende quiz og efterfølgende indentificere og udvælge de korrekte modeller ud fra deres navn, og for at øge læringen har vi udviklet et intelligent system, der kan give forslag til, hvad der efterfølgende kan øves. I quizdelen indgår der både læring om navnet (dansk, latin og engelsk), hvordan modellerne ser ud, og hvor i kroppen de befinder sig.
Scenariet er tiltænkt sygeplejerske-, fysioterapeut-, ergoterapeut, læge-studerende og generelt alle sundhedsfaglige, der gerne vil øve deres kendskab til den menneskelige anatomi og fysiologi.
På nuværende tidspunkt er det muligt at udforske hjertet, lungekredsløbet, respirationssystemet (øvre og nedre luftveje), skelet (thorax), rygsøjle og kraniet. Med tiden vil læringsscenariet blive udvidet med flere anatomiske systemer, måder at udforske modeller på, nye sprog og spil-/quiz-funktioner – og vi tager gerne imod forslag til udvidelser.

Læringsmål

Tid det tager at gennemføre læringsscenarie: 15-20 minutter

Udviklingspartnere

Vores første prioritet er at skabe en brugervenlig og yderst professionel læringsoplevelse. Derfor har vi skabt følgende ekstra oplevelser på SundSim VR-platformen.
Vores første prioritet er at skabe en brugervenlig og yderst professionel læringsoplevelse. Derfor har vi skabt følgende ekstra oplevelser på SundSim VR-platformen.

En introduktionsoplevelse

Denne oplevelse er lavet til alle, der er nye i SundSim VR og Virtual Reality generelt. Introduktionsoplevelsen er rolig og intuitiv og leder brugeren gennem forskellige simple aktiviteter, der introducerer alle måder at interagere på i SundSim VR. Brugeren vil lære:

En velkomstoplevelse

Det første man møder i SundSim VR er vores velkomstrum. Velkomstrummet er et lyst, roligt og overskueligt rum, hvor man bliver præsenteret for vores forskellige læringsscenarier og har mulighed for at gennemgå introduktionsoplevelsen.